Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elicopterele SMURD ale Romaniei vor putea opera si in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Elicopterele SMURD ale Romaniei vor putea opera si in Republica Moldova

Pana la sfarsitul acestui an, elicopterele SMURD din Galati si Iasi vor participa la misiuni de salvare si in Republica Moldova. Cel putin asa a anuntat joi ministrul de Interne Gabriel Oprea. continuă pe Adevărul

Elicopterele SMURD ale Romaniei vor actiona si in Republica Moldova

Elicopterele SMURD de la Galati si Iasi vor actiona si pe teritoriul Republicii Moldova, a anuntat ministrul roman al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea.

Elicopterele SMURD din Galati vor putea interveni si pe teritoriul Republicii Moldova pentru imbunatatirea raspunsurilor in cazurile de urgenta

Ellicopterele SMURD de la Galati vor putea actiona si pe teritoriul Republicii Modova, potrivit unui proiect finantat de UE, cu o valoare de peste sase milioane de euro, a anuntat, joi, ministrul Afacerilor.

Elicopterele SMURD vor putea interveni si pe teritoriul Republicii Moldova

Moldovenii de peste Prut vor putea beneficia de serviciile SMURD pana la sfarsitul anului. Elicopterele vor putea interveni pe teritoriul Republicii Moldova odata cu finalizarea unui proiect finantat de UE, in.

Elicopterele SMURD vor putea interveni si pe teritoriul Republicii Moldova

Elicopterele SMURD de la Galati si Iasi vor putea interveni, pana la sfarsitul anului, si pe teritoriul Republicii Moldova, odata cu finalizarea unui proiect finantat de UE, in valoare de peste sase milioane de euro, a anuntat, joi, ministrul.

Angajatii sistemului penitenciar vor putea detine arme letale in cazuri temeinic justificate

Angajatii sistemului penitenciar, la propunerea motivata a directorului de unitate si cu aprobarea directorului general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor, vor putea detine asupra lor, doar in cazuri temeinic justificate, arme letale sau neletale apartinand unitatii in care activeaza.

Furtunile au produs pagube insemnate in mai multe zone ale Romaniei

Furtuna de ieri dupa-amiaza a produs pagube in mai multe orase ale tarii. in Capitala, 11 copaci au fost doborati de vantul puternic si cinci masini au fost avariate de crengile cazute. O furtuna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )